Voor sommige mannen lijkt het van een leien dakje te gaan: het aantrekken van leuke vrouwen. Andere mannen lijken er des te meer moeite voor te doen, waarna zij vooralsnog worden afgewezen. Wat is dat toch dat de mannen die wel vrouwen aantrekken onderscheidt van mannen die ze juist weg lijken te jagen? Terwijl de laatstgenoemde groep juist de beste bedoelingen heeft?

 

Allereerst zal het niet direct het uiterlijk zijn. Een man die er niet perfect uitziet kan nogsteeds zeer aantrekkelijk zijn. Aan de andere kant van het spectrum kan het maar zo zijn dat een man die een fotomodel zou kunnen zijn, zich geen houding weet te geven in de aanwezigheid van mooie vrouwen.

 

In de televisieserie Casanova Bootcamp van Veronica worden mannen die maar weinig ervaring hebben met vrouwen opgeleid tot echte flirters. Wanneer je naar de kandidaten van de serie kijkt, valt al meteen op dat geen van allen echt lelijk is. Deze mannen zijn allen zeer gevoelig, iets waarvan je juist zou denken dat dat erg in trekt valt bij de dames. Toch had geen van allen echt het gewenste succes bij de vrouwen. Alle deelnemers hadden een groot gebrek aan zelfvertrouwen voordat zij aan Casanova Bootcamp meededen.

 

 

Het aantrekken van vrouwen met je zelfvertrouwen

Een superaantrekkelijke eigenschap is zelfvertrouwen. Helaas hebben veel mannen, maar ook vrouwen, een gebrek hieraan. Zelfvertrouwen betekent eigenlijk: "trouw zijn aan jezelf". Laat jij anderen bepalen welke keuzes jij maakt in het leven of beslis jij hier zelf over?

 

Veel mensen laten anderen, mensen in de omgeving zoals familie, collega's en vrienden bepalen wat zij wel en niet moeten doen. Zo zijn er hele vriendengroepen waarin de hele avond naar vrouwen wordt gestaard op een uitgaansavond, maar een vrouw aanspreken is niet gebruikelijk. Misschien dat één van de mannen dat wel eigenlijk zou willen, maar bang zijn voor een oordeel uit de groep. En daar komt meteen al een groot verschil met mensen die wel zelfvertrouwen hebben om de hoek kijken. Iemand met zelfvertrouwen trekt zich namelijk niets aan van wat mensen in de omgeving van hem vinden. Hij gaat zijn eigen gang en weet diep van binnen dat de mannen zonder zelfvertrouwen hem belijden.

 

Wanneer je zelf sturing geeft aan je eigen leven dan pikken vrouwen dit op. Jij bent een man waarmee zij een avontuur kan beleven. Je laat je niet de les voorlezen door anderen of door wat de maatschappij zegt hoe je moet zijn. Er is geen enkel geloof dat zegt dat je geen vrouwen mag aanspreken en verleiden. De voortplanting die plaatsvindt tussen man en vrouw is een natuurlijk iets en is zelfs noodzakelijk willen wij als mensheid blijven voortbestaan. En dat is alleen mogelijk wanneer je een vrouw ontmoet.

 

Omdat je aan vrouwen laat zien dat jij je onverschillig opstelt tegenover de oordelen van anderen over jou, gaan zij jou aantrekkelijk vinden. Veel vrouwen maken zich zelf juist heel erg druk over wat anderen van hen denken en vinden. Als jij dat niet doet, dan heb jij iets dat zij niet heeft. En daardoor trek je haar aan, omdat jullie elkaar op die manier kunnen aanvullen. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken.

 

 

Zelfvertrouwen is het niet zoeken van goedkeuring

Met zelfvertrouwen wordt ook bedoeld dat wanneer je een keer een date af moet zeggen, dat je daar niet later nog over gaat zitten peinzen. Peinzen in de vorm van gedachtes zoals "Zou ze het erg vinden dat ik afzeg?" of "Vind zij mij nu minder leuk omdat ik afzeg?". Wanneer je zulke gedachten hebt dan ben je onbewust nog steeds bezig met goedkeuring zoeken bij haar. Je ziet haar als een soort overwinning die behaald moet worden. Zie jezelf als de overwinning die zij moet behalen! Door een date af te zeggen laat je zien dat je ook andere dingen te doen hebt en dat maakt je alleen maar aantrekkelijker.

 

Vrouwen zoeken bewust of onbewust een man die de leiding wilt nemen, die sturing geeft. Een man met zelfvertrouwen. Wanneer jij laat zien dat je initiatief neemt en je niet van de wijs laat brengen door wat anderen van je vinden, ga je vanzelf leuke vrouwen aantrekken.