Natuurlijk hebben we allemaal dingen te doen. We moeten studeren of werken. We moeten regelmatig sporten om slank en gezond te blijven. Ook hebben we allerlei sociale verplichtingen, zoals verjaardagen en trouwerijen van vrienden en familie. Aan deze zaken plegen wij in feite een zeker "onderhoud". Maar waarom zouden wij dit dan niet ook op het gebied van een partner ontmoeten doen? Waarom zou je als man niet wat extra actie ondernemen om toch die leuke vrouw te ontmoeten?

 

 

Een vrouw ontmoeten met internet dating

Een voor de hand liggende oplossing is natuurlijk internet dating. Maar toch wordt deze mogelijkheid door veel mannen niet aangegrepen. Waarom niet? Waarschijnlijk omdat er rond internet dating in sommige kringen nog steeds het stigma hangt dat dit iets is voor mannen waarvoor er geen andere mogelijkheden zijn.

 

Maar op de dating websites hangen veel vrouwen rond die je normaal gesproken niet in een uitgaansgelegenheid tegen zou komen. Er zijn veel interessante vrouwen die je met internet dating kunt tegenkomen. Intelligente vrouwen waarvan je misschien nu nog denkt dat deze onbereikbaar zijn voor jou.

 

Voorbeelden van drukbezochte en betrouwbare datingsites zijn Lexa.nl en Relatieplanet.nl.

 

 

Een vrouw ontmoeten met speeddaten

Ook op speeddaten komen veel interessante vrouwen af. Het zijn in ieder geval vrouwen met lef, die bereid zijn om een leuke man zoals jou aan de haak te slaan. Speeddaten wordt gedaan in een sessie die een middag of een avond kan duren. Je krijgt iedere vrouw die ook naar de sessie komt een paar minuten te spreken. Aan het einde van de sessie noteert de organisatie van iedereen bij wie de persoon een klik voelde. Dezelfde avond of een paar dagen later hoor je welke vrouwen vaker met je zouden willen afspreken.

 

 

Een vrouw ontmoeten op straat

Misschien is dit iets waar je nog niet eerder aan gedacht hebt. Maar wat weerhoudt je ervan om een leuke vrouw op straat aan te spreken? Wanneer je een vrouw op een aardige manier op straat aanspreekt, zal zij altijd aardig reageren. Juist wanneer je agenda vol zit met werk, sport en privéafspraken, is het op straat ontmoeten van een vrouw bij uitstek geschikt voor jou. Je kunt ze namelijk gewoon tussen de activiteiten door aanspreken.

 

 

Een vrouw ontmoeten in een uitgaansgelegenheid

Iedereen is het er wel over eens dat een uitgaansgelegenheid, zoals een kroeg of een discotheek, de plek bij uitstek om een leuke vrouw te ontmoeten. Maar niet iedereen houdt van uitgaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet van alcohol drinken houdt. Nu kun je natuurlijk ook gewoon uitgaan zonder alcohol te drinken. Omdat veel mensen alcohol drinken in een kroeg of discotheek hoef je niet per se ook te gaan drinken. Andere dingen die je als nadeel kunt zien zijn: uitgaan kost geld en de muziek staat vaak erg hard in een uitgaansgelegenheid.

 

 

Een vrouw ontmoeten bij een gezamenlijke activiteit

Veel stellen ontmoeten elkaar bij een gezamenlijke activiteit. Een gezamenlijke hobby zoals salsadansen of acteerlessen. Wat vind jij leuk om te doen? Ga naar activiteiten rond hetgeen jij leuk vindt om te doen. Het is overigens erg belangrijk dat je de activiteiten leuk vindt. Ga niet met de intentie om een vrouw te ontmoeten. Belangrijk is dat je jezelf kunt vermaken bij zo'n activiteit. Op die manier trek je al vrouwen aan.