Verleiden voor mannen

Wie als man een ware vrouwenversierder wil worden, kan zich het beste richten op zijn gedrag. Anders dan de media ons doen geloven vallen vrouwen namelijk vooral op gedrag en veel minder op het uiterlijk van een man. Toch denken veel mannen dat het uiterlijk de voornaamste factor is die een rol speelt. Dit komt omdat mannen zelf voornamelijk visueel zijn ingesteld. Wanneer zij een knappe vrouw zien, voelen zij zich vanzelf tot haar aangetrokken. Andersom vindt een vrouw het wel leuk als een man knap is, maar er zijn een aantal karaktereigenschappen die zij veel belangrijker vindt.

 

Als je van nature geen Don Juan Tenorio bent, kun je altijd iets doen om je liefdesleven te verbeteren. Ongeacht of je een bril draagt, last hebt van acne of een bierbuik hebt. Het eerste wat je kunt doen is onderzoeken wat de eigenschappen zijn van aantrekkelijke mannen. Onderzoek heeft aangetoond dat de volgende eigenschappen erg belangrijk zijn om een vrouw succesvol te verleiden.

 

  • Je neemt de leiding
  • Je respecteert jezelf en geeft jezelf alleen het allerbeste
  • Je hebt een doel in het leven, maar dat doel is niet zij
  • Je durft jezelf af en toe belachelijk te maken
  • Je hebt een eigen mening

 

Tijd om deze punten eens toe te lichten.

 

 

Je neemt de leiding

Hoe vaak horen we een vrouw niet zeggen dat ze een man wit die de leiding neemt? Binnen jouw gedrag kan dit zich vertalen door dingen voor te stellen in plaats van te vragen. "Laten wij eens afspreken. Geef mij je telefoonnummer maar" klinkt al heel wat zelfverzekerder dan "Mag ik je alsjeblieft een keer bellen?".

 

 

Je respecteert jezelf en geeft jezelf alleen het allerbeste

Zelfrespect werkt zeer aantrekkelijk op andere mensen. Met name op vrouwen. Hoe kan zij jou immers respecteren, als jij jezelf niet respecteert? Wanneer jij jezelf respecteert, maak je alleen keuzes die jou het allerbeste geven. Dit betekent dat ook zij alleen het allerbeste in haar omgeving heeft wanneer zij een relatie met jou aangaat.

 

 

Je hebt een doel in het leven, maar dat doel is niet zij

Veel mannen stellen het vinden van een vrouw of vriendin als een doel op zichzelf. Maar waarom stel je geen doelen in het leven die veel groter liggen dan dat? Wanneer jouw doelen veel hoger liggen, dan is het veel gemakkelijk om je te gedragen naar de adviezen die dit artikel je geeft. Zij wordt slechts iemand die je op jouw pad naar jouw hogere doel tegenkomt.

 

 

Je durft jezelf af en toe belachelijk te maken

Neem jezelf niet zo serieus! Je leeft maar één keer en nu is je kans. Veel mensen balen wanneer zij van een trap vallen of struikelen en iedereen kijkt hen vervolgens aan. Lach om jezelf en maak een grapje.

 

 

Je hebt een eigen mening

Het is veel beter om je eigen mening te hebben, dan om een vrouw naar de mond te praten. Vaak zie je mannen op een date alleen maar ja knikken. Zij hopen op goedkeuring en op seks. Een vrouw vindt het veel leuker wanneer jij ook eens van mening met haar verschilt. Ze wil jou namelijk leren kennen.