Wie is je droomvrouw?

Wie wil nou niet zijn droomvrouw ontmoeten? De vrouw die is er voor je is wanneer je haar nodig hebt. De vrouw die van je houdt zoals je bent, zonder je anders voor te hoeven doen. Wist je dat je je droomvrouw sneller vindt wanneer je eens op papier zet hoe jouw droomvrouw eruit ziet? Het zit namelijk als volgt.

Omdat je het opschrijft hoe je droomvrouw eruit ziet, gaat de geheime agenda (je onbewuste) op zoek naar die speciale vrouw. Hierdoor ga je als het ware je droomvrouw aantrekken. Door helder te hebben wat je zoekt, vertel je tegen dat onbewuste eigenlijk waarnaar het moet zoeken. Op die manier lijkt het alsof jullie vanzelf tot elkaar aangetrokken worden.

Nu zul je denken dat dit nogal zweverig is. Misschien klinkt het zelfs een beetje sprookjesachtig in de oren. Toch is het zo dat ons onbewuste al ons hele leven zoekt naar wat wij leuk vinden. Heb je nooit gemerkt dat vriendschappen met mensen die wij leuk en aardig vinden, haast automatisch lijken te ontstaan? Wij hebben als mensen namelijk een filtersysteem die leuke mensen doorlaat en minder leuke mensen links laat liggen. Nu weten wij meestal wel wat voor soort mensen wij als vrienden willen, maar hoe zit dat met onze droomvrouw?

Door onze droomvrouw te omschrijven zetten wij dit proces in een stroomversnelling.

 

 

Schrijf vijf punten op waar je droomvrouw aan moet voldoen

Schrijf vijf eigenschappen op die jij belangrijk vindt in een vrouw en die jouw droomvrouw zeker zal moeten bezitten. Zorg ervoor dat dit positieve en leuke eigenschappen zijn. De basishouding moet zijn dat jij jezelf alleen maar het allerbeste gunt. Jouw droomvrouw moet voor jou de allerbeste vrouw zijn.

Voorbeelden van positieve eigenschappen van jouw droomvrouw zijn:

 

 • Een leuke lach
 • Een sexy manier van lopen
 • Ze moet snel aan het lachen te krijgen zijn
 • Ze houdt van huisdieren
 • Ze vindt beweging en haar figuur belangrijk
 • Ze houdt van lezen
 • Ze houdt haar huis schoon


Hierboven zijn slechts voorbeelden genoemd. Het is slechts om aan te geven wat positieve eigenschappen van jouw droomvrouw kunnen zijn. Voor iedereen is deze ideale vrouw anders. Er zijn dus geen goede of slechte antwoorden.

 

Schrijf vijf punten op waaraan je droomvrouw niet mag voldoen

Natuurlijk zijn er ook eigenschappen die jouw droomvrouw absoluut niet mag bezitten. Hieronder staan voorbeelden van eigenschappen die voor jouw een deal-breaker kunnen zijn (let op: dit is voor iedere man verschillend).

 • Ze bezit een kat
 • Ze luistert naar gabbermuziek
 • Ze houdt niet van reizen
 • Ze is verslaafd aan drugs
 • Ze eet ongezond
 • Ze sport niet


Hierboven zijn slechts voorbeelden genoemd waaraan jouw droomvrouw niet mag voldoen. Ook hier geldt dat er geen goede of foute antwoorden zijn. De ene man houdt van katten, de andere man niet. De ene man luistert naar gabbermuziek, de andere niet. Het gaat er slechts om dat jij weet wat je absoluut niet wilt.

 

 

Je droomvrouw ontmoeten

Nu heb je opgeschreven hoe jouw droomvrouw eruit ziet, wat haar hobby's zijn en wat de absolute no-go's zijn.Omdat je nu hebt opgeschreven wat je wel en niet wilt, zal je daarnaar gaan handelen. En dat betekent dat je filtersysteem de vrouwen die jij leuk vindt in je leven haalt!