Meer vrouwen ontmoeten met alleen uitgaan

Uitgaan met vrienden is leuk, maar het zorgt er ook een beetje voor dat je vastzit aan je eigen vriendengroep. Je houdt vast aan de bekende, veilige omgeving: de zogenaamde comfort zone. Dit vasthouden aan het bekende is iets wat wij mensen graag doen. Maar wie nooit buiten zijn comfort zone treedt, zal nooit een risico durven nemen. Bijvoorbeeld het risico om een leuke vrouw te ontmoeten. Het is zoveel gemakkelijker om samen met je vrienden naar een mooie vrouw te staren, dan om deze vrouw aan te spreken. Logisch, want wie wil er immers voor de neus van zijn vrienden worden afgewezen?

 

Het is zoveel gemakkelijker om vrouwen te versieren wanneer je alleen uitgaat. Geen last van sociale druk door vrienden of vrienden die jou plagen om je vele versierpogingen. Of nog erger: vrienden die door onbekwaamheid of afgunst jouw interacties met vrouwen ruïneren. Hier heb je allemaal geen last meer van wanneer je nu begint met alleen uitgaan.

 

Veel mannen zullen denken dat ze zullen overkomen als iemand zonder sociale contacten of vrienden, wanneer ze alleen uitgaan. Deze angst vloeit voort uit het feit dat de vertrouwde vriendengroep plotseling wegvalt bij het alleen uitgaan. Na een aantal keer alleen uitgaan zul je merken dat het aantal mogelijkheden om vrouwen te ontmoeten juist groter is dan wanneer je met je vrienden zou uitgaan.

 

 

Meer vrouwen ontmoeten via internet dating

Rond internet dating hing eind vorige eeuw het stigma dat dit alleen voor losers zou zijn die niet langs normale weg een vrouw kunnen vinden. Op dat moment hadden nog maar weinig huishoudens toegang tot het wereldwijde web. Inmiddels is internet dating behoorlijk ingeburgerd. Je kunt op dating websites vrouwen bereiken die je misschien nooit zult tegenkomen op straat of in een discotheek.

 

Het feit dat een vrouw een dating profiel heeft, betekent dat zij ervoor openstaat om jou te ontmoeten. Misschien vind jij wel je droomvrouw via het internet!

 

Je kunt je voor het ontmoeten van vrouwen via internet dating inschrijven bij Relatieplanet.nl en Lexa.nl.

 

 

Meer vrouwen overdag ontmoeten

Veel mannen denken dat vrouwen ontmoeten alleen gebeurt in de club of discotheek. En als dat niet lukt, via internet dating. Zij slaan daarbij belangrijke kansen over, namelijk de kansen die overdag voor het oprapen liggen. Vrouwen kun je overdag overal aanspreken: op straat, in de supermarkt, in de sportschool of in een parkje. Je hoeft dus helemaal niet uit te gaan om een leuke vrouw te versieren. Het kan gewoon op straat op klaarlichte dag!

 

Overdag een vrouw verleiden is zelfs gemakkelijker dan in een club. In de club of discotheek hangt er vaak de sfeer van versieren en zien en gezien worden. Wanneer je haar aanspreekt in de supermarkt, dan verwacht zij niet dat zij versierd wordt. Hierdoor zal zij in de supermarkt juist eerder voor je openstaan dan in een club of discotheek.