Meer vrouwen ontmoeten

Je kunt diverse stappen ondernemen om meer vrouwen te ontmoeten:

 

  • Ga alleen op stap
  • Ontmoet meer vrouwen tijdens je dagelijkse routine
  • Probeer ook eens internet dating

 

 

Ga alleen op stap

In de inleiding werd het al genoemd. Je gaat met je vrienden op stap in het weekend met als doel een leuke vrouw aan de haak te slaan. Echter zodra je een leuke vrouw ziet, durf je haar niet aan te spreken. Dit is een bekend verschijnsel dat de "comfort zone" wordt genoemd. Comfort zone houdt in dat mensen graag vasthouden aan wat hen bekend is - uit de comfort zone treden brengt risico's met zich mee, in dit geval afwijzing van een vrouw. En daarom voelt het vertrouwder aan om met je vrienden te praten over vrouwen, in plaats van met de vrouw te praten en het risico op een blauwtje te lopen. Veel mannen voelen zich al een beetje opgelaten wanneer zij een vrouw aanspreken, dus als je haar aanspreekt voor de neus van je vrienden, dan kun je je nog veel ongemakkelijker voelen. En dus blijf je veilig met je vrienden naar vrouwen kijken, zonder ze aan te spreken.

Wanneer jij je hierin herkent, dan is het zinvol om te weten hoe je door deze comfort zone heen breekt. Dit kun je doen door alleen op stap te gaan. Het hebben van vrienden is natuurlijk altijd goed, maar bij het uitgaan kunnen ze je behoorlijk hinderen in het leggen van contact met vrouwen. Niet alleen doordat ze een behoorlijke sociale druk op je kunnen leggen en misschien wel grapjes maken over je versierpogingen, maar ook doordat ze jouw leuke interacties met vrouwen kunnen ruïneren - door afgunst of onbekwaamheid. Vaak hebben mensen het idee dat wanneer ze alleen op stap gaan, ze zullen overkomen als een loser zonder vrienden. Deze gedachte komt echter voort uit het feit dat je wanneer je alleen op stap gaat niet meer kunt terugvallen op je eigen vertrouwde omgeving. Een stukje onzekerheid die vanzelf weggaat wanneer je de eerste paar vrouwen hebt aangesproken tijdens het alleen uitgaan.

 

 

Ontmoet meer vrouwen tijdens je dagelijkse routine

Om echt meer vrouwen te ontmoeten kun je je beter niet alleen richten op het uitgaan. Zorg ervoor dat je juist in je dagelijkse routine veel meer vrouwen kunt ontmoeten en aanspreken. Bijvoorbeeld op straat, bij de bushalte, in de supermarkt of de boekenwinkel. Geen enkele locatie is te gek om vrouwen te ontmoeten. Daarbij komt dat je op die manier veel sneller vrouwen tegenkomt waarmee je gezamenlijke interesses hebt. Houd jij niet van lezen, maar juist heel erg van sporten? Dan zul jij het niet in de boekenwinkel moeten zoeken, maar bijvoorbeeld in de sportschool. En vrouwen die niet ook van sporten houden, die vind je niet in de sportschool.

Door meer vrouwen aan te spreken in je dagelijkse routine, zorg je ervoor dat je niet afhankelijk bent van discotheken en clubs. Geen sociale druk van je vrienden en als extra voordeel is er overdag ook geen alcohol in het spel - door alcohol ga jij je in die discotheken alleen maar raar gedragen! Maak op zaterdagmiddag eens een wandeling door de stad en ontdek hoeveel vrouwen er open staan voor een leuk gesprek. Voor je het weet heb jij een paar telefoonnummers van aantrekkelijke vrouwen in je broekzak!

 

 

Meer vrouwen ontmoeten met internet dating

Rond internet dating heeft lang het beeld bestaan dat dit alleen voor sukkels is die niet langs een "normale" weg een partner kunnen vinden. Niets is minder waar! Omdat internet zo erg is ingeburgerd bereik je op het internet vrouwen die je normaal gesproken niet in de discotheek of op straat zou tegenkomen. Vrouwen die staan ingeschreven met een datingprofiel zijn bereid om jou te ontmoeten! Anders zouden zij immers geen datingprofiel aanmaken.

Vooral wanneer je je erg onzeker voelt bij het aanspreken van vrouwen op straat en in de discotheek, is internet dating een goede manier om comfortabel te raken met de interactie met vrouwen. Je hoeft er niet de deur voor uit, behalve wanneer jullie uiteindelijk een date hebben natuurlijk, en je kunt rustig in je eigen tempo ervaring opdoen.