Denk positief

Denk positief wanneer je een vrouw aanspreekt. Laat gedachten als "ze gaat me afwijzen" en "ze vindt me vast vreemd" achterwege. Realiseer je dat vrouwen het heel leuk en romantisch vinden om overdag op klaarlichte dag door een leuke man te worden aangesproken. Het gebeurt ze immers niet vaak. Ook wanneer ze al een vriend heeft of getrouwd is ziet ze het als een groot compliment wanneer ze overdag door een man wordt aangesproken. Veel vrouwen zullen dan ook zeggen dat ze het moedig vinden dat je haar aanspreekt. Dit zal jouw zelfvertrouwen vergroten.

 

 

Spreek haar aan met kracht en zelfvertrouwen

Toon haar dat je lef en zelfvertrouwen hebt. Dat doe je in feite al door haar op een krachtige manier aan te spreken. Jaag haar niet de stuipen op het lijf, maar zorg dat ze jou opmerkt en dat ze even stopt om met je te praten. Spreek haar aan van voren, sta rechtop en praat langzaam. Als je te snel praat kan ze dit opvatten als stress of zenuwen. Dit is op zich niet erg, het is normaal dat je een beetje zenuwachtig bent, maar zorg wel dat je verstaanbaar blijft. Spreek vooral met pauzes, zodat zij je ook kan blijven volgen en zij de tijd heeft te reageren op wat je zegt. Als je rustig spreekt en pauzes gebruikt, word je ook zelf wat rustiger en ga je je wat minder druk maken om wat er eventueel mis kan gaan.

 

 

Vertel haar waarom je haar aanspreekt

Wanneer je haar net hebt aangesproken, zal zij zich afvragen wat jij precies van haar wilt. Vertel haar daarom altijd waarom je haar aanspreekt. Zeg bijvoorbeeld dat je haar zag lopen en dat je haar niet kon laten lopen. Of maak een opmerking over die aparte handtas die ze bij zich heeft of over die aparte kleur jas. Laat blijken dat je bent betoverd door een soort liefde op het eerste gezicht en dat je haar graag beter wilt leren kennen. Zorg dat twijfels over jouw intenties worden weggenomen.

 

 

Laat haar zich speciaal voelen

Laat haar zich speciaal voelen. Laat haar niet het idee hebben dat wanneer zij zich heeft omgedraaid, dat je weer een andere vrouw aanspreekt. Het aanspreken moet op een bepaalde manier een element van liefde op het eerste gezicht hebben. Dit kun je kracht bijzetten door extra duidelijk te zijn waarom je haar aanspreekt en door niet een standaardopeningszin te gebruiken. Iedere vrouw vindt het leuk om te horen dat je haar leuk vindt, maar wanneer je dat tegen iedere vrouw zegt die je aanspreekt, dan verliest zo'n opmerking al snel zijn waarde. Je kunt het idee dat je dit alleen bij haar doet kracht bijzetten door opmerkingen te maken zoals: "Het is voor mij een beetje ongebruikelijk, het overkomt me nu gewoon".

 

 

Stel voor om een drankje te gaan drinken samen

Wanneer je een tijdje met haar staat te praten en het klikt kun je voorstellen om een drankje te gaan doen. Misschien is er wel een terras of kroegje op de hoek waar jullie heen kunnen. Als zij het ook een leuk gesprek vindt zal ze zeker met je meegaan. Ook toon je met je voorstel om wat te gaan drinken aan dat je initiatief toont, zelfvertrouwen hebt en dat er met jou iets leuks te beleven valt. Dat zal zij zeker waarderen.