De openingszin

 

Heilig

De openingszin wordt door veel mannen als heilig beschouwd. Er bestaat een breed scala aan voorgekauwde openingszinnen. De meest afgezaagde openingszinnen zijn: "Deed het pijn toen je uit de hemel viel?" en "Volgens mij mist de hemel een engel". Veel mannen geloven dat zij met de juiste openingszin veel kans maken bij een vrouw. Zolang ze de magische formule maar kennen, zal de vrouw als een blok voor ze vallen. De media doet mee aan deze fabel. Vaak genoeg zie je in bladen voor mode en lifestyle allerlei zogenaamde versiertips en het komt niet zelden voor dat ze met een openingszin op de proppen komen. Het gebruik van voorgekauwde openingszinnen zal alleen maar je kansen verminderen in plaats van vergroten.

 

Waardeloos

In werkelijkheid is het idee van een openingszin waardeloos. Denk nu toch eens na: Heb je ooit bij een sollicitatiegesprek slechts één zin nodig gehad om aangenomen te worden? Heb je ooit je huis verkocht door slechts één enkele zin te gebruiken? Het antwoord op beide vragen zal duidelijk nee zijn. Ook bij het versieren van vrouwen, kan het nooit zo zijn dat je met één enkele zin al succes hebt.

 

Wil je eeuwig vrijgezel blijven, gebruik dan vooral voorgekauwde openingszinnen.

 

 

De juiste openingszin

De enige juiste openingszin is:

 

  • "Hoi"
  • "Hallo"
  • "Goedemiddag"

 

Vervolgens zeg je wat je daadwerkelijk denkt. Gebruik geen voorgekauwde trucs.

 

 

De indruk die de vrouw heeft van man die trucs gebruikt

 

Geheime agenda

Veel trucs rond het versieren van vrouwen hebben te maken met een bepaalde indruk afgeven. Zo wil iemand die deze trucs gebruikt een mannelijke en onafhankelijke indruk achterlaten, waardoor de vrouw geïnteresseerd raakt. Veel mannen trekken daarbij toch de gelaatsuitdrukking alsof zijn denken: "Ben ik jou toch stiekem aan het versieren!". En dat is de precieze reden waarom deze trucs niet werken.

 

Lichaamstaal

Vrouwen hebben een sensor voor lichaamstaal. Wanneer je een vrouw aankijkt alsof ze een barbiepop is, een Godin of iemand van een andere planeet dan heeft zij dit door. Ook al doe je alsof dit niet zo is. De vrouw zal weten dat je een geheime planning hebt en ze zal denken dat je haar toch aan het versieren bent. Ze zal zich vervolgens voor je afsluiten.

 

 

Vrouwen versieren met de juiste indruk

Wanneer je een leuk gesprek wilt hebben zou je eigenlijk een onschuldige indruk moeten achterlaten. Je bent eenmaal een prater en praat graag met iedereen over alles. Als zij niet wilt praten, fijn dan. Dan praat je wel met een ander.

 

Je hebt geen speciale bedoeling en hebt ook geen bepaalde planning. Wanneer je niets in je schild voert, dan straal je dat ook uit. De vrouw zal een man vertrouwen als hij daadwerkelijk niets achterhoudt of geheime plannen heeft.